Cabinetul de Avocatură Georgiana Petrov din Constanța asigură asistență juridică și reprezentare CEDO precum și cooperare juridică în materie penală și civilă.

Ce reglementează Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)?

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) reglementează aplicarea și interpretarea Convenției Europene a Drepturilor Omului (CEDO). Printre principalele aspecte reglementate de CEDO se numără drepturile și libertățile fundamentale, precum dreptul la viață, dreptul la un proces echitabil, dreptul la respectarea vieții private și de familie, libertatea de exprimare, libertatea de asociere, dreptul la proprietate sau dreptul la învățătură. În cazul în care consideri că ți s-a încălcat vreunul dintre aceste drepturi de către un stat membru UE, vezi mai jos cu ce te poate ajuta un avocat specializat CEDO.

Avocat CEDO Constanța

Cauți un avocat CEDO în Constanța?
Biroul de avocatură Georgiana Petrov oferă sprijin juridic și reprezentare în cadrul procedurilor CEDO, precum:

Avocat Petrov

Elaborare de plângeri CEDO și documente legale;

Depunerea plângerilor și participarea la procesul juridic în fața Curții;

Evaluarea Cazurilor pentru Admisibilitate;

Consultanță asupra drepturilor clienților conform Convenției;

Reprezentare în negocieri și mediere;

Asistență în executarea hotărârilor;

Cercetare documente și pregătire juridică;

Cooperare judiciară în materie penală (Executare pedepse în alte state ale Uniunii Europene, condamnări în alte state ale UE)

Cooperare judiciară în materie civilă (divort cetățeni străini, executare silită pensie de întreținere UE, program de vizită minori UE – Regulamentul (CE) nr. 2201/2003 al Consiliului din 27 noiembrie 2003 privind competența, recunoașterea și executarea hotărârilor judecătorești în materie matrimonială și în materia răspunderii părintești)

Avocat Georgiana Petrov are o cunoaștere profundă a normelor și procedurilor specifice acestei instanțe și lucrează pentru a asigura respectarea drepturilor fundamentale ale clienților săi în conformitate cu prevederile Convenției Europene a Drepturilor Omului.
Contactează Avocat CEDO Constanța - Georgiana Petrov pentru a stabili o întrevedere!