Avocat Petrov Georgiana

Întrebări frecvente

În secțiunea Onorarii am câteva exemple de onorarii pe care le pratic. În această profesie, onorariile se stabilesc în funcție de complexitatea cazului, solicitările clientului precum și tipul de problemă juridică. Este de precizat că atunci când o parte pierde un proces, aceasta trebuie să plătească costurile procesului precum și costurile părții adverse.

Eu, ca și avocat al dumneavoastră, voi fi prezentă la fiecare termen. Sunt situații când e nevoie și de prezența dvs. la instanță (de ex. când trebuie să dați declarații într-un caz de divorț la solicitarea instanței).

  Cash, transfer bancar, în rate.

Depinde dacă este în penal, civil. administrativ..etc. La noi în România poate dura un termen (de exemplu  când se  contestă un proces verbal de contravenție și se judecă în lipsa părților) sau mai mulți ani (în general în penal la infracțiunile de luare de mită, când sunt mulți inculpați, martori…)

Înainte de fiecare termen stabilim tactica pe care o vom aborda  la termen iar apoi, pașii ce ii vom urma în funcție de ce stabilește instanța.

Venind la birou, sunându-mă la telefon, mesaje în social media. În pagina Contact aveți toate detaliile.

Depinde de ce problemă aveți. Ne întâlnim la birou sau ne auzim la telefon si vă pot explica exact. Un exemplu când nu aveți nevoie e atunci când vreți să plătiți anumite amenzi, când vă reprezentați singur.

Custodia copilului se stabilește în funcție de mai mulți factori cum ar fi:  dorința copilului, posibilitățile de îngrijire/financiare ale părinților, timpul avut la dispoziție de părinți…etc

În funcție de alegerea soților (dacă este cu acordul ambilor soți, dacă este din culpa unui soț, dacă există și copii) poate dura un termen sau mai multe termene (dacă se aduc martori, dacă unul din soți este plecat în voiaj…etc).