avocat constanta Georgiana Petrov - Despre mine

Eu sunt Georgiana Petrov și profesez ca avocat în cadrul Baroului din Constanța începând cu anul 2018. De asemenea, sunt titular al Cabinetului de avocat Georgiana Petrov. Curajul, încrederea și dorința constantă de a mă dezvolta pe plan personal și profesional m-au adus astăzi în rolul de a-ți oferi sprijin juridic și suport legal.

Mă bucur că vrei să afli mai multe despre mine, parcursul educațional și experiența dobândită ca avocat în Constanța.

Cred cu tărie că stabilirea unei relații de încredere este esențială în derularea cu succes a oricărei colaborări.

Educație

Am început călătoria mea în domeniul juridic urmând cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova, unde am obținut diploma în anul 2014. Biblioteca facultății de drept a fost locul în care am avut prima întâlnire cu lumea legii.

Dorind să-mi extind și să diversific baza mea de cunoștințe juridice, am participat la cursurile Facultății de Științe Juridice, Economice, Politice și de Gestiune a Universității din Franche-Comté, Franța, timp de 6 luni. Ca beneficiar al unei burse Erasmus, am studiat atât drept civil francez dar am și aprofundat dreptul Uniunii Europene, din perspectivă administrativă și jurisdicțională.

În anul 2020 am finalizat cursurile programului de master Proceduri judiciare de drept privat si profesii juridice organizat de Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universitatii Ovidius – Constanța.

Formare profesională în rolul de avocat

Am intrat în sfera juridică pentru prima dată în 2016, ocupând poziția de grefier de ședință, după finalizarea cursurilor la Școala Națională de Grefieri.

Cu toate acestea, interesul meu pentru antreprenoriat m-a motivat să explorez noi orizonturi. Astfel, în 2018 am decis să abordez cu încredere și curaj domeniul avocaturii. Am făcut primii pași în această profesie sub îndrumarea unui mentor excepțional, începând ca avocat colaborator – stagiar și ajungând astăzi să conduc propriul meu cabinet de avocatură în Constanța.

Scopul principal al activității mele este acela de a oferi o reprezentare calitativă clienților, pentru a cel mai bun rezultat posibil în contextul situației. Consider că un avocat bun poate anticipa rezultatul, oricât de complicat este cazul.

Dacă și tu încă ești în căutarea unei avocat din Constanța care să te reprezinte, contactează-mă pentru o întrevedere. Vei beneficia de tot sprijinul și atenția mea pentru a asigura o apărare efectivă în toate etapele procesului.

2011 - 2014

Facultatea de Drept din Craiova

2015

Internship la Camera Deputaților

X

Cursul facultății de științe juridice, economice, politice și de gestiune din cadrul Universității din Franche-Comté, Franța

X

Cursurile Școlii Naționale de Grefieri

2016

Grefier de ședință

2017

Participare curs de educație jurdică în școli la Constanța

2018-prezent

Avocat în Baroul Constanța

2020

Master Proceduri judiciare de drept privat si profesii juridice, Universitatea Ovidius, Constanța

Fii la curent cu ultimele noutăți

Urmărește canalele pe care postez răspunsuri la întrebări din domeniul juridic, ofer claritate acolo unde este necesar și vin în întâmpinarea ta cu informațiile de care ai nevoie!