Avocat Petrov Georgiana

Poza avocat petrov georgiana despre mine portret

Facultatea de Drept

  2011-2014 Facultatea de Drept din Craiova

Certificate

2015 Internship la Camera Deputaților

Admitere Barou

2018-prezent Avocat în Baroul Constanța

Admitere Barou

22.07.2017 Conferința de antreprenoriat Constanța

Admitere Barou

20.07.2017 Participare curs de educație jurdică în școli la Constanța

Salut!

     Dacă ai ajuns aici, înseamnă că vrei să știi mai multe lucruri despre mine. 

         Eu sunt Georgiana Petrov, avocat în cadrul Baroului din Constanța din anul 2018. Sunt un avocat tânăr, pasionat de tehnologie, social media, dezvoltare personală și antreprenoriat. Consider că investiția constantă în dezvoltarea personală este esențială pentru a consolida capacitatea de a avea încredere deplină în propriile decizii și de a acționa cu curaj, aptitudini absolut necesare unui avocat.

         Educație

         Mi-am început formarea profesională inițială urmând cursurile Facultății de Drept din cadrul Universitatii din Craiova, facultate pe care am absolvit-o în anul 2015.  Locul în care am făcut prima dată cunoștință cu legea, a fost biblioteca facultătii de drept, o clădire modernă, cu tavan din sticlă și cu rafturi întregi de cărți scrise de avocați, judecători, executori judecătorești și alti profesioniști ai dreptului, printre care mi-am petrecut cea mai mare parte a studenției și care m-au convins de fiecare dată, că am ales calea potrivită pentru mine.

         Urmărind să îmi consolidez și să îmi diversific cunoștințele juridice, am urmat pentru o perioadă de 6 luni cursurile facultății de științe juridice, economice, politice și de gestiune din cadrul Universității din Franche-Comté, Franța, ca benefiaciar al unei burse Erasmus, unde am studiat atât drept civil francez dar în mare parte, am aprofundat dreptul Uniunii Europene, atât din perspectivă administrativă cât și jurisdictională. 

         Mi-am definitivat formarea profesională teoretică, în anul 2020, finalizând cursurile programului de master Proceduri judiciare de drept privat si profesii juridice organizat de Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universitatii Ovidius – Constanta

         Formare profesională

         În domeniul juridic am pășit prima dată în anul 2016, în calitate de grefier de ședință, după absolvirea cursurilor Școlii Naționale de Grefieri

Având în vedere însă, așa cum am menționat încă de la început, că sunt pasionată și de antreprenoriat, iar profesia de grefier nu imi permitea să mă dezvolt în această direcție, în anul 2018, am îmbrățisat cu încredere și curaj profesia de avocat :idea:. Astfel, sub îndrumarea celui mai bun maestru pe care l-as fi putut avea, am făcut primii pași în profesia de avocat ca avocat colaborator – stagiar, în prezent fiind titular al propriului cabinet.

         Social – media

         Dacă vrei să îmi urmărești activitatea în social-media, te invit să intri pe contul meu de Tik-Tok, unde am strans o comunitate de peste 180.000 de oameni, dar și pe Instagram și Facebook, unde postez frecvent informații despre diverse subiecte juridice. 

         În curând voi demara un nou proiect și pe platforma Youtube, unde voi posta informații utile despre problemele cele mai des întâlnite și voi analiza cazuri concrete, din care ai putea extrage informații valoroase pentru tine iar pe BLOG postez articole unde iți poți găsi multe răspunsuri la diferite probleme. 

         Iti multumesc pentru timpul acordat pentru a mă cunoaște 😎 și închei prin a-ți spune, că timpul este cel mai important „bun” al tău, așa că folosește-l cât mai eficient! avocat divorț constanta avocat divorț constanta  avocat divorț constanta avocat divorț constanta avocat constanta avocat constanta