De la antreprenor la antreprenor Consultanță completă pentru business-ul tau.
Cabinetul de Avocatură Georgiana Petrov din Constanța furnizează asistență juridică și reprezentare în fața altor antreprenori sau instanțelor de judecată, pentru a se asigura că afacerea ta este condusă în mod legal, eficient și în conformitate cu ultimele reglementări în vigoare.

Ce implică Dreptul afacerilor și insolvența?

Dreptul afacerilor reprezintă un domeniu într-o continuă schimbare și se confruntă cu o gamă largă de problematici, cum ar fi:

 • Drept comercial general
 • Fuziuni și achiziții
 • Dreptul contractelor
 • Protejarea proprietății intelectuale
 • Litigii comerciale
 • Cauze penale de dreptul afacerilor
 • Dreptul internațional al afacerilor:

Avocat Dreptul afacerilor și insolvență Constanța

Cauți un avocat specializat în Dreptul afacerilor și insolvență în Constanța?
Biroul de avocatură Georgiana Petrov furnizează servicii juridice complete de consultanță și asistență juridică privind acest domeniu dinamic ce oferă satisfacție atunci când e realizat  în colaborare cu profesioniști din domeniul juridic.

Dormi liniștit noaptea!

Colaborarea se va baza pe:

 • Expertiză juridică excepțională ținând cont de practica judiciară
 • Comunicare continuă prin WhatsApp, SMS, Telegram, E-mail.
 • Plecăm de la rezultatul dorit dar ne concentrăm pe proces.
 • Rezolvarea disputelor cu eleganță (dar nu mereu).
 • Folosirea inteligenței artificiale și a softurilor legislative pentru eficientizarea activității.
 • Comunicam online. În Business timpul este esențial și nu vrem să îl pierdem, așa că putem colabora 100% online;


Iată câteva situații care necesită colaborarea cu un avocat specializat în dreptul afacerilor și insolvență:

Avocat Petrov

Înființarea unei firme

Atunci când doriți să înființați o nouă afacere, un avocat vă poate ghida în alegerea celei mai potrivite structuri legale (de exemplu, societate pe acțiuni, societate cu răspundere limitată, întreprindere individuală) și vă poate ajuta cu procedurile legale necesare pentru înregistrarea afacerii.

Elaborarea de contracte și acorduri: - due diligence (verificam partenerii)

Avocatul de dreptul afacerilor va ajută la elaborarea și revizuirea tuturor tipurilor de contracte (cu partenerii, cu angajații, cu autoritățile publice). Motorul unei afaceri este relația contractulă. Fără furnizori, clienți și angajați nu prea ai cum sa constuiești o afacere de succes. Contractele pe care le închei cu aceștia sunt foarte importante și este vital pentru succesul afacerii tale, să ai contracte revizuite de avocat pentru a evita foarte multe situații neplăcute care pot deriva din executarea sau neexecutarea unui contract.

Protejarea proprietății intelectuale:

Dacă dețineți drepturi de proprietate intelectuală, cum ar fi mărci comerciale, drepturi de autor sau secrete comerciale, avocatul te ajuta să le protejezi și să le valorifici în mod legal.

Litigii comerciale:

Dacă afacerea dvs se confruntă cu dispute sau litigii comerciale, un avocat vă poate reprezenta în instanță și poate căuta soluții pentru a obține rezultate favorabile în procese sau prin soluționare alternativă a disputelor. Rezolvăm litigiile comerciale într-un mod sofisticat și strategic, obținând soluții rapide și benefice.

Reglementări și conformitate

Avocații vă pot ajuta să înțelegeți și să vă conformați cu reglementările legislative și fiscale. Spre exemplu, ei pot vă ghida în respectarea GDPR și a altor legi de protecție a datelor.

Educație și formare

Avocații vă pot oferi sesiuni de formare și seminarii pentru echipa dvs, astfel încât membrii echipei să înțeleagă mai bine aspectele legale care afectează afacerea.

Asistență în tranzacții online:

Dacă sunteți implicat în tranzacții comerciale, vă ajutăm online în pregătirea documentelor, în procesul de due diligence și în negociere. Acest lucru include fuziuni, achiziții, înstrăinări sau restructurări.

Actualizări permanente și monitorizare a legislației:

Vă ținem la curent cu schimbările legislative relevante pentru afacerea dvs. și monitorizam modificările care vă pot afecta afacerea.

Litigii între asociați:

Excludere asociat, cesiune părți sociale, asistență juridică și reprezentare anulare hotărâre AGA.

Reprezentare în relaţia cu instituțiile publice

Asistență și reprezentare în fața autorităților publice, contestație decizie de antrenare a răspunderii, contestație decizii de impunere;

Contactează Avocat pentru dreptul afacerilor și insolvență în Constanța - Georgiana Petrov pentru a stabili o consultație în format online sau fizic!