Cabinetul de Avocatură Georgiana Petrov din Constanța asigură asistență juridică și reprezentare pentru diverse cazuri de executare silită, de la poprire pe cont sau pe salariu, executare silită în mod abuziv sau somații trimise de recuperatorii de creanțe.

Ce implică Executarea Silită și Contestația la Executare Silită?

Executarea silită este un proces legal prin care se impun sancțiuni sau se forțează îndeplinirea unor hotărâri judecătorești sau a altor obligații financiare. Contestația la executarea silită este un proces legal prin care debitorul sau altă parte interesată poate contesta procedura de executare silită sau sumele datorate în cadrul acestui proces.

Avocat Executare Silită Constanța

Cauți un avocat specializat în executare silită în Constanța?

Biroul de avocatură Georgiana Petrov oferă sprijin juridic cu privire la formularea unei contestații la executare, ridicare poprire de cont sau de salariu sau alte aspecte specifice acestui domeniu juridic.

De ce este important să colaborezi cu un avocat specializat în executare silită?

Deoarece acesta are o înțelegere profundă a legilor și regulilor care guvernează acest proces și poate ajuta la rezolvarea disputelor și la identificarea soluțiilor alternative pentru a evita executarea silită sau pentru a ajunge la un aranjament satisfăcător pentru toate părțile.

Iată câteva domenii de practică, cu titlu exemplificativ:

Avocat Petrov

Contestație la executare

Anulare executare silită

Perimare executare silită

Prescripția dreptului de a solicita executarea silită

Executare silită pensie de întreținere

Executare silită program de vizită minor

Poprirea pe salariu

Dacă sunteți executat silit în mod abuziv, singura modalitate prin care puteți face dreptate este pe calea contestației la executare. Pe lângă formularea contestației, se poate solicita și suspendarea executării silite, cu plata unei cauțiuni. Pentru a echilibra o executare silită se poate uza de mai multe instrumente juridice. Contactează-ne pentru a-ți oferi sprijinul juridic de care ai nevoie în soluționarea cazului tău!
Contactează Avocat executări silite Constanța - Georgiana Petrov pentru a stabili o întrevedere!